KESÄN LOOK BOOK

Keväällä esittelin kevään aikana käyttämiäni asuja look book:in muodossa, ja nyt luvassa on samanlainen postaus teemanaan kesän asut. Asukuvia löytyi erityisesti puhelimeni kansioista enemmän kuin muistinkaan, joten tälle postaukselle saattaa olla tiedossa myös toinen osa. Kurkistetaanpa, miltä mun kesäpukeutuminen on tänä vuonna näyttänyt!

#SHOPYOURCLOSET

Aloitin elokuussa #shopyourcloset -haasteen Instagramissa, ja se on inspiroinut etsimään omasta vaatekaapistani uusia yhdistelmiä ja olen inspiroitunut oman vaatekaapin sisällöstä entistä enemmän. Kuinka kiva haaste! Kaikki haastekuvani löydät @ emmavilhelmiina_ profiilin tarinoiden kohokohdista. Tämä kuva on päivältä, jolloin haasteena oli yhdistää yksivärinen alaosa kuviolliseen yläosaan. Raidat saivat ajaa asian.

RAIKAS LIILA

Kuva: Vilma Lehtovaara

Kokosin Instagramissa yhteistyössä Weecosin ja Vuurranin kanssa tämän asun, joka sopii hyvin loppukesän toimistopäiviin, kouluun ja vaikkapa terassille. Tämä paita on osoittautunut todella monikäyttöiseksi, sillä omistan pääasiassa neutraalin värisiä alaosia, joita tämä paita piristää kivasti. Se hengittää hyvin kuumana päivänä ja on malliltaan mukavan löysä, mutta istuva.

KESÄN LEMPIHAME + VINTAGE-PAITA

Tämä paita on ollut vaatekaapissani pari vuotta, mutta se sai todellisen uuden elämän, kun löysin kirppikseltä tuon valkoisen pellavasekoitehameen. Pinkki paita on mielestäni raikkaimman näköinen yhdistettynä valkoiseen. Kirppikseltä löydetyt valkoiset Addun tennarit ovat olleet kesällä kovassa käytössä. Olin aluksi hieman skeptinen, sillä nämä olivat suosikkikenkäni ala-asteella. Voinko käyttää näitä yhdistämättä mielessäni näitä ala-asteeseen? Hyvin ne ovat kuitenkin jalkaan sopineet ja päässeet käyttöön!

VUOSIPÄIVÄN JUHLA-ASU

Kuva: Vilma Lehtovaara

Vietimme Antin kanssa heinäkuussa 8. vuosipäiväämme, ja juhlistimme päivää illallisella ulkona. Valitsin päälleni jälleen kirpputorilta löytyneen beigen mekon, jossa on aivan ihanat kultaiset napit yksityiskohtana. Asustan tämän mekon mieluiten mustin kenkien ja laukun kanssa. Kuvan Tamariksen kengistä, jotka löysin kesällä kirppikseltä, on tullut suosikkikorkkarini.

LIILA HULMUHELMA

Myös Vuurranilta saatu Hulmuhelma-hame on ollut kaunis ja kevyt kesävalinta. Olen yhdistänyt hameen myös itse tekemieni toppien kanssa, kuten tämän valkoisen neulotun topin kanssa. Vaaleisiin sävyihin kontrastiksi lisäsin ruskean laukun ja kengät. Ne ovat vakkariparini vaaleiden vaatteiden kaveriksi.

KOKOVALKOISTA

Vaikka nykyään vieroksun kokovalkoista, tämän pellavasekoitehameen kanssa valkoinen pitsipaita, valkoiset tennarit ja valkoiset korvakorut ovat tosi raikas yhdistelmä. Käytin tätä asua kesälomareissullamme Helsingissä, ja valkoinen hame valikoitui reissuun mukaan ainoaksi hameekseni. Se toimii niin hyvin kaikenlaisissa asuissa.

MUSTAA GLITTERIÄ

Tämä kirppikseltä bongaamani musta glittermekko oli kaikessa överiyydessään todella hieno, joten päätin antaa sille mahdollisuuden. Mekon kanssa puin uudet luottokorkkarini ja vakkarijuhlalaukkuni. Laukku on hankittu ainejärjestöni 30-vuotisjuhliin, ja hyvä että hankin sen! Se on saanut ihan hurjasti käyttöä niin juhlissa kuin arjessakin.

Mikä näistä asuista on sun suosikki? Mukavaa viikonloppua kaikille!

Jätä kommentti

Design a site like this with WordPress.com
Aloitus